Tack Matilda

Vill bara tacka..
..den här snuttan "robinhoods.se" för hjälpen till att designa min blogg. den design jag har nu gjorde hon till mig och hon är SUUUPER duktig! puss på henne! ♥




Kolla gärna hennes blogg!
tror jag nog att hon vill! BÄSTA MATILDA! plus att hon gör gratis designer till folk som sagt!



komigen RÖSTA!

TJA!
jag har vart lite upptagen dom senaste dagarna för att det vart mycket! Men nu är jag på G igen och ska blogga. Det här blir inte så långt inlägg för jag måste fixa massa grejer och prata med min mamma om shopping tur i sthlm sen (a). |världens snällaste mamma♥| a i alla fall. men gör typ ingenting har precis vart ute med moppen en sväng. men har bara en snabb fråga..
vilken bild ska jag förstora och hänga upp på min SVARTA vägg ?

1a bilden?




2a bilden?




3dje bilden?





4de bilden?




5te bilden?

eller,

6te bilden?




hos älskling


sitter just nu hemma  hos min söta älskling och ska sova där inatt, ska jobba imorgon :(



JOBBET en lyckad dag!

HAHA! vilken rolig dag jag har haft på jobbet idag! LÄS & KOMMENTERA/FRÅGA!
Idag började jag 11.00 som vanligt klockan närmade sig 1 och mina jobbarkompisar hade planerat versta buset för en annan jobbarkompis vid namn Jesper! jag fick reda på va de va.. vi skulle äta "cocosbollar" ;)! Till oss var de helt vanliga cocosbollar men till han.. ;) haha innan han kom kl 15.00 så fixade vi en liten egen till honom! Han fick en coocosboll med ingridienserna: en stor klick smör med köttfärs! MOAHAHA! fy vad kul det var! När han kom till jobbet så skrattade vi hela tiden. han frågade bara vad vi skrattade åt osv. och vi sa bara att vi hade haft en rolig dag tillsammans. Han bah, emh okej lixx ? . :p jag slutade igentligen tidigare kl 15.00 när han kom men jag var ju kvar bara för att se det där när han skulle äta den! :) Sen sa vi, nu går ni ut och fikar tillsammans så la vi cocosbollarna på olika tallrikar . Det plingade såklart hela tiden(kom folk hela tiden).. så vi bara väntade och väntade! men sen så! inga kunder och vi satt där vid ögonblicket .. Han tog tuggan!! Jag föll i garv direkt!! han frågade vad vi hade gjort med den och garvade lite själv. vi bah nej det är ingenting? :o och garvade och garvade . Han bah nej nu spottar jag ut det här. vi bah nej nej!! ;)  å så spottade han ut det och så berättade vi det hela för honom. sen satt vi och garvade där ett tag sen åkte jag hemmåt kl 17.00 ;) men det var värt att stanna i 2 timmar för att se det där! men men jag bloggar lite senare, ska ut och hjälpa bror med ett "bedmintonnät" *stav*. :)




tråkigt? - ja

hade riktigt tråkigt idag så jag tog kort på en kopp kaffe :pHade riktigt tråkigt idag så jag tog kort på kaffe :p



Kärlek vid första ögonkastet!



TITTA!! jag hittade en plånbok jag verkligen blev kär i! Vad tycker ni! SKRIV/KOMMENTERA så jag får veta! :)


  • silverschampo
  • Rosa mjukisdress
  • lösnaglar
  • rosa läppstift
  • rosa nagellack
  • PLÅNBOKEN!
Det är nånting jag måste skaffa innom kort!




Okej?!!?!

nu är jag jävligt dur för att jag hade skrivigt :
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
Så många rader om felicias och min kväll. men jag känner bara skit samma just nu ...
och ingen hade ändå läst det så aah.
men en bild på mina söta skor!
Jag VET att ni älskar mina ROSA skor! :D
KOMMENTERA & FRÅGA! ♥

tråkig dag med nudlar

Hejsan, jag har inte bloggat på superlänge. men nu tänkte jag att det var dags, det var ändå så himla längesen och jag har ingeenting att göra. så jag vet faktiskt inte jag vad ska berätta igentligen. men men! jag har precis ätit nydlar och druckit jokk tranbärsdryck om någon var intresserad. det är lite kul att blogga eftersom ingen  kollar min blogg xD men jahaap.
tänkte flirta lite med matilda (Robinhoods.se) om hon skulle kunna göra en superrosa design till mig? (a) <3 men jag ska prata med henne. skriver nog nånting lite senare ikväll.
langar en ganska ny bild på mig med :)




RSS 2.0