verkligen ett jätte förlåt!♥

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!!  jag hade tänkt lägga in bilderna från semestern men det har jag inte hunnit, så tänkte inte blogga innan de. men nu ska jag komam igång igen. Sitter hos underbara pojkvännen just nu då :) ska sova här i natt också. men ska in och träna i kväll :)! ge mig ett "lycka till" :) (a  . vi hörs. puss♥





SISTA INLÄGGET, hejdå sverige, hej spanien :)

TJA , nu åker jag till spanien och har det skönt och roligt där medans ni fryser k**en av er :) <3. men jag ska sola åt er med :) pussar♥ kommer med massa med bilder när jag är hemma igen :) 




HHAAHAH asg!

haha, jag var inne på bdb, vafan tänkte jag , och betalade för en siimii ;) ganska kul :D men iaf, så blev det väl att killar och tjejer kollade min bdb, å en tjej kommenterade: glffa.
jag bah emh,, ? fattade itne shit the same . (a . å så började hon käfta ?! :o asso va suuur jag bliir :P . UURK äckliga bitchar nu för tiden. :D  puss på det,



BTW, använde den här bilden,
ni som känner mig vet att de är jag :p


snart så, ♥

nu var det länge sen sist, men imorgon natt så åker jag till spanien :D Kommer sakna min pojkvän plus alla mina sweeta vänner :( ..♥ menmen. just nu sitter jag på msn och snackar med en snubbe från Enköping typ sp:s kompis som blev vän med mig. Och min saknade vän CALLE!! :(♥   puss på det, !

en vacker bild från min systers bröllop ;)


<3

har verkligen inte haft tid att blogga men vill berätta att det blir spanien för mig i en vecka om 10 dagar :D ska sola sola sola :D:D:D <3333333333 ska bli så nice!


plus att jag kollade in lite kläder på bikbok så nu kommer lite söta kläder jag gillade :)..









gillade denna extra mycket :)





det var typ allting, men jag ska nog faktiskt sova nu, ska träffa felicia i morgon och hon har tydligen en stor del saker att berätta om helgen som varigt för mig. själv har man ju bara vart med älsklinen och tatt det lugnt. har haft riktiga chill kvällar!!

Mamma och jag ska börja gymma!!! :) är jätte glad, efter vi vart utomlands så ska vi börja träna å få drömmkroppar :D  PUSS


RSS 2.0